ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Якщо Ви відвідуєте Сайт https://balka.club/ , то Ви автоматично погоджуєтесь з даною ПОЛІТИКОЮ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ та її умовами в повному обсязі. Якщо Ви не погоджуєтесь з даною ПОЛІТИКОЮ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ та її умовами в повному обсязі, то Ви маєте залишити цей Сайт.
Цей документ описує політику конфіденційності для сайту https://balka.club/ (далі – Сайт).
Конфіденційність користувачів нашого Сайту має велике значення для нас. Ми докладаємо всіх зусиль для забезпечення захисту вашої конфіденційності. Дані правила пояснюють, як ми використовуємо вашу персональну інформацію.
Збір та використання персональних даних
Персональні дані – це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.
Відвідувачу може бути запропоновано ввести персональні дані для реєстрації на Сайті або для отримання зворотнього зв’язку.
Після реєстрації на Сайті або після заповнення форми на отримання зворотнього зв’язку, що розміщені на Сайті, вважається, що відвідувач надав згоду на обробку Адміністрацією Сайту своїх персональних та контактних даних. Адміністрація Сайту може зберігати інформацію про з'єднання, трафік, дату та час тривалості роботи відвідувача на Сайті.
Персональні дані відвідувачів використовуються задля забезпечення обміну інформацією, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно до Законів України "Про захист персональних даних", "Про інформацію", "Про рекламу", "Про телекомунікації", "Про підприємництво", "Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах", НД ТЗІ 2.5-010-03 "Вимоги до захисту інформації WEB-сторінки від несанкціонованого доступу".
Персональні дані відвідувачів можуть зберігатися протягом 3 (трьох) років.
На Сайті фіксується доменне ім'я або IP-адреса комп'ютера відвідувача, дата доступу, файли (ім'я файлу і URL), код відповіді HTTP та веб-сайт, з якого відвідувач потрапив на Сайт, кількість байт, переданих в ході сесії.
При роботі Сайту використовуються файли cookie, які забезпечують підтримку функцій безпеки та їх запуск.
Файли cookie також дозволяють відстежувати порушення політики конфіденційності та умови використання Сайту відвідувачами/їх пристроями.
За допомогою системи Google Analytics збирається статистика про відвідування Сайту, така як сторінки, що відвідуються, кількість переглядів сторінок, інформацію, яка була завантажена, домени інтернет- провайдерів та країни походження відвідувачів, а також адреси веб-сайтів, що були відвідані до та після Сайту, тощо.
Жодна з цих дій не пов’язана з відвідувачем особисто та вимірюється тільки у сукупності.
Автоматичний збір і використання інформації
Автоматично збирається і зберігається наступна інформація:● доменне ім’я, IP-адреса, за допомогою яких ви заходите на Сайт;● вид браузера та операційної системи;● дата і час відвідування Сайту;● переглянуті сторінки;● якщо Ви перейшли на Сайт по посиланню з іншого сайту – адреса цього сайту.
Відомості про трафік, який проходить через мережу, електронною поштою, і активність відвідувача в мережі Інтернет на Сайті захищені відповідно до законодавства. Це означає, що Адміністрація Сайту не може втручатися в таємницю телекомунікацій.
Ми маємо право надати будь-яку особисту інформацію відвідувачів Сайту на вимогу правоохоронних органів, за ухвалою/рішенням суду чи в рамках інших законних процедур, або ж на іншу правомірну вимогу вимогу згідно з чинним законодавством України.
Ми не несемо відповідальності за упущену вигоду, неотриманий прибуток, втрату даних, або будь-які інші збитки відвідувачів Сайту, якщо такі виникли при користуванні Сайтом. Відвідувач Сайту використовує Сайт на його власний ризик. Ні Адміністрація Сайту, ні будь-яка інша сторона, яка залучена до створення, виробництва або обслуговування Сайту, не несе відповідальності за пряме, непряме або випадкове пошкодження, які будь-коли завдавалися та які були спричинені тим, що відвідувач мав доступ до Сайту, користувався ним, навіть якщо відвідувача було попереджено про можливість таких пошкоджень та втрат.
Ми не гарантуємо та не стверджуємо, що використання матеріалу, який надається на Сайті, не зашкодить інтересам третіх осіб.
Усі права на зміст Сайту належать ФОП, Мельник Андрій Анатолійович, використовуються виключно за згодою із Правовласникам, тобто ФОП, Мельник Андрій Анатолійович. Даний Сайт в цілому і окремі його елементи охороняються Законом України "Про авторське право і суміжні права", іншими актами чинного законодавства України та міжнародними договорами.
При роботі з сайтом відвідувачу не надаються права на інтелектуальну власність ні на сам Сайт, ні на його зміст чи на використання будь-яких елементів брендингу або логотипів Сайту.